Opening kantoorpand INC Enschede

Opening kantoorpand INC Enschede

Februari 2019 is strategisch ontwerpbureau INC verhuisd naar de vernieuwde locatie aan de Beltstraat 1 in Enschede. Van 10 tot 16 mei 2019 heeft INC met relaties, familie, vrienden en buren het vernieuwde pand ‘officieel’ geopend en zichzelf geïntroduceerd aan de stad.

Een ode aan vernieuwing

Tijdens de opening was in het pand de expositie ‘een ode aan vernieuwing’ te zien. De expositie was na de opening ook nog enkele dagen vrij te bezoeken. Op de blogreeks van INC kun je de 5 thema’s van de expositie nalezen.

+/- 200 bezoekers

“Ik vind het heerlijk om voor en samen met mijn oude collega’s te werken. De drive is heel erg hoog om voor hun klanten dag en nacht klaar te staan en ze zijn altijd op zoek naar vernieuwing. INC vroeg mij om te ondersteunen rondom de opening en ze lieten mij vrij om het tot een succes te maken. Bij INC wordt je altijd uitgedaagd om het anders te doen en dat is natuurlijk heel erg tof. Het is een event geworden waar de opening van INC centraal stond en waar de klanten van INC kennis hebben kunnen maken met INC Enschede.”

Connect met ILSE

  • #metaandachtgeregeld

  • mail@ilseterhaar.nl

  • +31 6 24 24 51 12

/wp-content/uploads/test_01.pdf