Dag van het Werkplezier

Dag van het Werkplezier

Organisatie jaarlijks terugkerend werkfestival sinds 2018 met als missie: ‘werk’ terug te brengen naar menswaarden: plezier, persoonlijk, eenvoud en doen.

Dat doet Stichting Dag van het Werkplezier o.a. door jaarlijks een event te organiseren die qua inhoud aansluit op actuele mensthema’s binnen organisaties en die qua sfeer de bovengenoemde kernwaarden uitdraagt en uitstraalt.

+/- 300 deelnemers

“Een evenement waar ik ieder jaar heel erg naar uitkijk. Selmar Wesselink en Ferry de Wit, initiatiefnemers van de Dag van het Werkplezier, zijn altijd super enthousiast en laten mij doen waar ik goed in ben. Ik ben verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van de Dag. De heren léven de missie echt. Ze doen alles aan om bij bedrijven werkplezier bovenaan de agenda te zetten. Daarnaast is het natuurlijk een feestje om bezig te zijn met persoonlijke ontwikkeling, want onderaan de streep gaat het daar natuurlijk over. Dat alles maakt het voor mij erg leuk om ieder jaar weer mee te mogen werken aan de Dag van het Werkplezier.”

Connect met ILSE

  • #metaandachtgeregeld

  • mail@ilseterhaar.nl

  • +31 6 24 24 51 12

/wp-content/uploads/test_01.pdf