Kamphuis Asbestervarings- dagen

Kennisdagen rondom Asbestsanering voor 250 bezoekers

Wat het saneringstraject precies inhoudt en wat erbij komt kijken liet Kamphuis Sloopwerken en Asbestsanering zien tijdens de Kamphuis Asbestervaringsdagen. Door een virtual reality bril werden bezoekers meegenomen in de wereld van de asbestsanering.

Maar liefst 250 bezoekers kwamen af op de Kamphuis Asbestervaringsdagen die MET ILSE in samenwerking met Kamphuis Sloopwerken en Asbestsanering mocht organiseren.

“Dit was een van de eerste grote evenementen die ik heb georganiseerd. Het
mooie was dat ik alle vrijheid kreeg om mijn ding te doen. Mijn gebrek aan kennis over asbest werd perfect aangevuld door de specialisten waarmee ik werkte en dat zorgde ervoor dat we er samen een geweldig evenement van konden maken, die aan alle eisen en wensen voldeed. Het is bij ieder evenement erg leuk om tijdelijk onderdeel te worden van een team en dat zorgt er ook voor dat ik een bedrijf goed leer kennen. Dit komt een evenement absoluut ten goede.

Door het opzetten van een ‘VR-bril’ konden bezoekers de hele cyclus van asbestsanering in 360° video van begin tot eind volgen. Ook zonder ‘VR-bril’ kun je de 360° belevingsvideo’s bekijken. Bekijk de video’s via onderstaande buttons. Beweeg je smartphone/tablet of versleep het beeld met je muis! De 360° video’s zijn gemaakt door 3D Virtuele Tour.

Connect met ILSE

  • #metaandachtgeregeld

  • mail@ilseterhaar.nl

  • +31 6 24 24 51 12

/wp-content/uploads/test_01.pdf