Dom Verdan Loop

Hardloopevenement met meer dan 1.000 deelnemers

De Dom Verdan Loop is in 2013 begonnen met de ambitie om een uniek hardloopevenement neer te zetten in het buitengebied van Reutum. De veelbelovende start in 2013 met 250 deelnemers groeide uit tot een evenement met in 2019 meer dan 1.000 deelnemers uit heel Nederland.
(De Dom Verdan Loop heeft in 2020 wegens COVID-19 geen doorgang gevonden.)

Sinds de start in 2013 is MET ILSE betrokken en mede verantwoordelijk voor de
professionalisering van het evenement.

MET ILSE is o.a. verantwoordelijk voor het organiseren van het ontbijtbuffet voor meer dan 1.000 deelnemers, marketing- en communicatie, de aankleding van het terrein. Daarnaast is MET ILSE aanspreekpunt voor sponsoren en de vele vrijwilligers.

“Als geboren Reutumse vind ik het belangrijk om een bijdrage te leveren aan het verenigingsleven van Reutum. De Dom Vedan Loop is gewoon een heel leuk en bijzonder evenement. Er is een heel groot saamhorigheidsgevoel en iedereen in het dorp vind het mooi dat het wordt georganiseerd. Van het opzetten van de start- en finishboog in de vroege ochtend tot het moment dat de laatste loper over de finish komt, het evenement geeft mij een grote kick.”

Het concept van de Dom Verdan Loop bestaat uit een uitzonderlijk vroege start (7:00 start de 10km) en het uitgebreide ontbijtbuffet na de hardloopwedstrijden. Er zijn parcours uitgezet van 5 km, 10 km en de halve marathon. Daarnaast kunnen wandelaars genieten van een wandeling van 10 km.

Connect met ILSE

  • #metaandachtgeregeld

  • mail@ilseterhaar.nl

  • +31 6 24 24 51 12

/wp-content/uploads/test_01.pdf