Opening kinderdagopvang Oons Stekkie

Opening kinderdagopvang Oons Stekkie

Oons Stekkie is een kleinschalige en flexibele kinderdagopvang waar de ontwikkeling van kinderen centraal staat. Hier vinden de kinderen een eigen stekkie, waar ze veilig en ongedwongen kunnen spelen, leren en opgroeien.

Sinds februari 2020 heeft kinderdagopovang Oons Stekkie haar deuren geopend en in de aanloop daar naartoe heeft MET ILSE extra handen geleverd om al het (regel)werk gedaan te krijgen:

• Vullen nieuwe website www.oonsstekkie.nl;
• Coördinatie rondom realisatie van diverse communicatiemiddelen: signing pand, briefpapier, mailfooter, advertentie, flyer en invulling goodiebag.

Aangezien een officiële opening niet mogelijk was i.v.m. COVID-19 zijn de pedagogisch medewerkers een rondje langs alle kinderen gegaan om even ‘hallo’ te zeggen en om héle leuke verrassingstasjes uit te delen. I.v.m. het coronavirus was een rondleiding niet mogelijk voordat KDO Oons Stekkie officieel van start ging. Er is er een filmpje gemaakt om alle kinderen toch weer even binnen te laten kijken bij de Burgermeester Hoogklimmerstraat en ze te laten ervaren wat er allemaal veranderd is.

“Het is altijd leuk om betrokken te worden bij de lancering van een nieuw merk. Door corona moesten we op verschillende manier inventief zijn. Daarbij moesten we ons
verplaatsen in de klant, de ouder met kind. Het was natuurlijk een uitdaging om dit nieuwe merk tijdens COVID-19 tijd te lanceren, maar super leuk om een bijdrage te leveren aan de communicatie van dit superleuke nieuwe bedrijf.”

Bekijk het filmpje om ook even binnen te kijken bij de Burgermeester Hoogklimmerstraat en ervaren wat er allemaal veranderd is. 😃

Connect met ILSE

  • #metaandachtgeregeld

  • mail@ilseterhaar.nl

  • +31 6 24 24 51 12

/wp-content/uploads/test_01.pdf